T: 030 41 00 333    E: VERZORGING@RUUDSIKKENOVERLEDENENZORG.NL

Over ons

Het afscheid van een dierbare hoef je niet alleen te doen.

Wij zijn een hecht team van deskundige en goed op elkaar ingespeelde verzorgenden. Toewijding en bevlogenheid zijn daarin al jaren verbindende speerpunten. Onze informele omgangsvorm, die zich kenmerkt door laagdrempeligheid en toegankelijkheid in een ontspannen werksfeer, staat onze professionaliteit geenszins in de weg, maar ondersteunt deze juist. 

Samen met uitvaartondernemers zorgen wij dat de wensen van zowel nabestaanden als overledenen gerealiseerd worden. Ons team is dienstbaar aan de uitvaartondernemer, zodat deze zijn tijd en aandacht kan besteden aan het vormgeven en regelen van de uitvaart. Te allen tijde staan wij klaar om te ondersteunen bij het uitvoeren en vormgeven van de zorg rond de overledene tot en met de uitvaart.

Ruud Sikken: “Wees altijd jezelf en doe je werk vanuit je hart."

“Wees altijd jezelf en doe je werk vanuit je hart."

Mijn naam is Ruud Sikken en ik werk al achttien jaar met grote passie in de overledenenzorg. Ik heb bij verschillende uitvaartondernemingen gewerkt en was tot voor kort eigenaar van DCU; Dragers Centrale Utrecht. Met veel belangstelling volg ik de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Momenteel word ik opgeleid tot thanatopracteur. Integriteit en deskundigheid zijn voor mij kernwaarden in dit vak.