T: 030 41 00 333    E: VERZORGING@RUUDSIKKENOVERLEDENENZORG.NL

Reacties van cliënten

Over Ruud Sikken Overledenenzorg

ALFINE UITVAARTEN

Alfine Uitvaarten maakt graag gebruik van de diensten van Ruud Sikken Overledenenzorg. Wij leggen de lat hoog. De samenwerking is heel goed. De overledenenverzorgers die bij Ruud werken zijn stuk voor stuk betrokken en professioneel. Zij maken op een prettige en bescheiden wijze contact met de familie, hebben oog voor detail en gaan respectvol om met de overledene én met de nabestaanden.

We ontvangen met grote regelmaat waarderende woorden van nabestaanden over de wijze waarop de verzorging van de overledene plaatsvond en over de mooie opbaring.

Moniek van Mens
Alfine Uitvaarten

UITVAARTZORG DEN DOLDER

Al jaren werk ik tot volle tevredenheid samen met Ruud en alle dames uit zijn team. In welke samenstelling ze ook komen, altijd is hun werk tiptop.

Heel vaak zeggen nabestaanden spontaan tegen mij: “Wat hebben ze hem/haar práchtig verzorgd!” 

Ook hun bejegening van de nabestaanden vind ik fantastisch. Altijd respectvol. Waar nodig geven ze nabestaanden heldere informatie in welgekozen woorden. Nooit omfloerst, wel behoedzaam. Ja, ik ben heel blij met Ruud Sikken Overledenenzorg!

Mieke van de Ploeg
Uitvaartzorg Den Dolder

Arie de kloet Uitvaartverzorging

Ruud Sikken en zijn team zijn vriendelijke en zorgzame mensen, die met passie en eerbied de overledene de laatste verzorging geven. De wijze waarop het team verzorgt is een waardevolle aanvulling in het rouwproces van de nabestaanden.
 

DE ZWAAN UITVAARTEN

Wij werken graag samen met Ruud Sikken en zijn team. Het maakt niet uit voor wat voor uitdagingen we samen komen te staan, we kunnen erop vertrouwen dat we het altijd samen tot een mooie oplossing brengen naar wens van de nabestaanden die wij begeleiden. Het fijne is ook dat ze dit met warmte en betrokkenheid verzorgen, en flexibel met de families meebewegen. We mogen vaak complimenten over het team in ontvangst nemen.

Catrien Noppers
De Zwaan Uitvaarten